Anna Engström blir ny verksamhetsledare för Nyföretagarcentrum Nord. Hon kommer närmast från egen verksamhet som affärskonsult i Selim Utveckling AB. Under hösten har hon varit affärsutvecklare på IUC Norr. Dessförinnan har hon varit affärsutvecklare på Connect Sverige, verksamhetscontroller på LTU och planeringsstrateg på Norrbottens läns landsting.

– I Anna hittade vi den kombination av rätt kompetens, bakgrund och personlighet tillsammans med drivkraften och viljan att bidra till fler nya företagare som styrelsen letade efter, säger Inger E Pedersen, ordförande i Nyföretagarcentrum Nord.

– Det känns både hedrande och viktigt att i rollen som verksamhetsledare få ansvara för Nyföretagarcentrum Nords verksamhet, inom ett av de viktigaste områdena för regionens utveckling – entreprenörskap och nyföretagande. I den tid vi lever i och den samhällsomvandling som nu pågår i norr är möjligheterna som egen företagare stora, säger Anna Engström.

Anna Engström efterträder Camilla Sehlin som varit verksamhetsledare sedan Nyföretagarcentrum Nord startade 2014. Camilla Sehlin har tillträtt som ny vd för Luleå Näringsliv.

>> Läs mer här