Hem

Är med och slåss med branschens vassaste

Genom att ha en bra struktur, kontinuerlig kontakt med sina kunder, ge fantastisk support och hålla vad de lovar har den två år gamla webbyrån Generation lyckats i en bransch med stenhård konkurrens. Genom att erbjuda bra förutsättningar för de anställda med flexibla arbetstider och den senaste tekniken har de även lyckats locka och behålla talangfulla medarbetare.   

Fyra av fem delägare i webbyrån Generation möts en kall oktobermorgon i den experimentella, ouppvärmda byggnaden Dome of Visions på KTH-området i Stockholm.  Byggnaden ligger dem varmt om hjärtat, då de har varit med och byggt webbplatsen. Det märks att killarna trivs ihop, de skrattar och skojar med varandra samtidigt som bilderna tas. Speciellt med Martin som är yngst i gänget.

– Gustav och jag växte upp tillsammans, Martin träffade jag när jag var på ett kundbesök hos hans mamma och hon frågade om vi behövde en praktikant. Jag kände Stens bror och han tog med honom på ett nätverksmingel, säger Robert Hallgren, vd.

Robert var tidigare delägare i en annan byrå. Där tog han in både Martin, Gustav och Sten.

– Vi gick därifrån samma dag. Först frågade jag Sten om han ville starta en ny byrå. Han sa: “Vi kör, men då vill jag ha Martin med mig.” Vi gick från noll till tre anställda på tre minuter.

Gustav kom över några månader senare och den… [FORTSÄTT LÄSA]

Sidan uppdaterades 2017-10-11

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord