Carina Sunding från Edsviken har utsetts till årets nyföretagare i Sollentuna 2023. Priset delades ut på en företagsträff på Scandic Star Sollentuna i förra veckan.

– Det är otroligt kul och hedrande att få ett sådant här pris! Jag jobbar för att få fler kvinnor att både våga och vilja bli entreprenörer så att vinna ett pris för mitt entreprenörskap känns som en dubbel vinst, säger Carina Sunding.

Årets nyföretagare delas ut till ett nytt företag som har fått rådgivning från NyföretagarCentrum Sollentuna.

Digital plattform
Carina Sundings bolag, Honey Soul AB, erbjuder utbildningar och gruppcoachingprogram via den digitala plattformen Make it Happen.

Målgruppen är framförallt kvinnor som vill förändra sina jobbliv och kvinnliga entreprenörer.

– Det kan vara ensamt att vara entreprenör så att någon uppmärksammar det jag gör på det här sättet är både peppande och motiverande. Jag hoppas att jag kan inspirera fler kvinnor att bli entreprenörer genom det här, säger Carina Sunding.

”Glimrande tillväxt, ekonomisk stabilitet, planer på att utöka teamet med fler anställningar och ett tydligt hållbarhetsfokus gör henne till en betydande aktör inom Sollentunas företagsutveckling”, står det bland annat i motiveringen från NyföretagarCentrum Sollentuna.

Ebba Snögren vann också
Under företagsträffen på Scandic Star Sollentuna delades även ett helt nytt pris ut, till årets unga nyföretagare.

Vinnare blev Skälbybon Ebba Snögren med företaget thesoulpharmacy som driver en kristallbutik i Solna.

>> Läs mer här