Varje år utser NyföretagarCentrum Årets Mentor i Jönköpings län. Bland många fina inlämnade nomineringar valdes Duncan Levinsohn som är lektor i hållbart företagande på Internationella Handelshögskolan ut av en extern jury. Den 11 oktober 2021 överraskades Duncan Levinsohn i NyföretagarCentrums lokaler och uppvaktades med fanfarer, blommor och diplom.

Anna Bjarnle som är verksamhetsansvarig för NyföretagarCentrum Jönköping delade ut priset Årets Mentor i Jönköpings län till Duncan Levinsohn som hade nominerats av sina senaste adepter Sam Bångens och Elvir Huremovic som driver Mixit Candy med socker, choklad och sockerkonfektyrer. Sam och Elvir var också på plats för att fira sin mentor. Duncan har tidigare varit mentor åt flera bolag för NyföretagarCentrums räkning.

Vill möta nya utmaningar med nya adepter
Duncan berättar att han under cirka fem år varit mentor och han vill fortsätta att vara mentor framöver.
– Det är roligt att vara mentor och jag vill fortsätta möta nya utmaningar med nya adepter. När jag som mentor hjälper personer som driver företag märker jag hur duktiga de är och hur hårt de arbetar för att lyckas. Bland annat har jag varit mentor till redovisningskonsult och begravningsentreprenör. Nyligen var jag mentor till Sam och Elvir, då hjälpte jag dem med hur deras företag ska sticka ut med sin försäljning av det svenska ’plockgodis’ konceptet utomlands, säger Duncan Levinsohn.

Infallsvinklar som fått oss att tänka om
Adepternas motivering: ”Förutom tryggheten att kunna bolla olika idéer i tidigt skede har Duncan kommit med infallsvinklar som ibland fått oss att tänka om. Han ser både att vi som personer och bolaget måste utvecklas framåt för att lyckas. Han har en perfekt mix av EQ tillsammans med affärssinne och är inte rädd att säga vad han tycker. Hans passion för att hjälpa till genomsyrar all den tid han avvarar för oss och vårt bolag. Duncan kommer vara en stor del att vi kommer lyckas med bolaget och göra att resan är värd all den tid och kärlek vi lägger ner.”

>> Läs mer här