Snart öppnar Game On Laxå Café mitt i stan. Emelie Alexandersson ligger bakom iden där spelsimulatorer, E-sport och café ska samsas. – Det är full rulle nu, men jag hoppas kunna öppna till nästa helg, säger Emelie Alexandersson till Sydnärkenytt.

​Emelie Alexandersson har bott de senaste 20 åren i Askersund, men i februari i år flyttade hon till Finnerödja där hon säger sig trivas väldigt bra än så länge. Anledningen till flytten är hennes satsning på det nya företaget i Laxå.

Kom inte till i Askersund

– Jag har haft den här planen i ett par år och tanken var först att starta i Askersund. Men det drog ut på tiden och strulade till sig med lokal där, då fick jag hjälp av Nyföretagarcentrum som tipsade mig om denna lokal i Laxå istället, säger Emelie.

Är du besviken över det inte blev nåt i Askersund?

– Både ja och nej. Askersund är en väldigt fin stad, men den här lokalen passade perfekt.

>> Läs mer här