Hem

Events och kampanjer

Under året arrangeras flera hundra events runt om i landet genom lokala NyföretagarCentrum. Att hitta ett event nära dig gör du lättast genom att leta upp det kontor som ligger närmast dig. Hitta ditt lokala NyföretagarCentrum här

NyföretagarCentrum Sverige arrangerar tre stora events under året:

Mässan Eget Företag

Hålls i oktober/november på Stockholmsmässan i Älvsjö. Det är landet största möteplats för nya och små företag.  Drygt 6.000 besökare kommer varje år till Eget Företag för att hitta affärskoncept, hjälpmedel och verktyg som förenklar vardagen som företagare. Här byggs nya nätverk och affärsrelationer.

Bazaren Starta Eget

Bazaren Starta Eget äger rum på Stockholm Waterfront Congress Centre i februari. En mötesplats där företag, organisationer och myndigheter finns på plats för att besvara alla frågor om hur man gör för att starta företag framgångsrikt. Korta föreläsningar erbjuds också.

Nyföretagarveckan – Vecka 17

Nyföretagarveckan Vecka17 är full av lokala aktiviteter och vi arrangerar en bussturné runt i Sverige i april då det bjuds till Café Starta & Driva Eget, mm. Dessutom arrangeras det utlottning av böcker, bokföringsprogram mm.

Sidan uppdaterades 2019-11-27

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord