Nu gör företagsföreningarna i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga en gemensam satsning på digital kommunikation och marknadsföring.
– Vi vill stärka våra företag, både de nystartade och de som kommit lite längre, Jenny Almén Linn, verksamhetsledare på Nyföretagarcentrum Alingsås.

Tillsammans arrangerar nu Nyföretagarcentrum Alingsås, Företagarna Alingsås och Sparbanken Alingsås en seminarieserie om hur man kan stärka sitt företag genom digital kommunikation.

– Vi ser det här som en viktig satsning för att stärka företagen i vår omnejd i den alltmer digitaliserade världen, säger Anders Samuelsson, verkställande tjänsteman på Sparbanksstiftelsen Alingsås och fortsätter:

– Vi vill ju att företagandet där vi verkar ska växa och vill vara behjälpliga med att sätta vårt område på kartan, även digitalt.

För att så många som möjligt ska kunna delta kommer seminarierna äga rum på morgonen i form av frukostföreläsningar. Deltagarna kommer att få en introduktion till varför det är viktigt med digitalisera kommunikationen och hur man kan kommunicera effektivt. De kommer även att få praktiska råd och tips om hur man väljer rätt plattform eller kanal. Även sociala medier är en del av innehållet.

>> Läs mer här