Bravo Webbyrå hedrades med titeln ”Årets Nyföretagare” 2018. Vilka utmaningar stod de inför i starten och vad motiverade dem att ta steget framåt? Emma Salmonson Ramefelt och Christian Ramefelt reflekterar över sin resa som entreprenörer och delar med sig av sina erfarenheter.

Historien om Bravo Webbyrå började egentligen redan 2012, även om det var på en annan plats och under ett annat namn. Emma Salmonson Ramefelt, grundaren, delar med sig av hur idén till en webbyrå föddes ur hennes passion för att förena kreativitet med programmering.

”För mig är kombinationen av grafisk form, kommunikation och datanörderi perfekt,” säger Emma. ”Att kunna erbjuda den här kunskapen till andra och samtidigt driva affärer var en stark drivkraft bakom att starta Bravo Webbyrå.”

År 2017 genomgick företaget förändringar när det omvandlades till ett aktiebolag och Emma’s make, Christian Ramefelt, blev meddelägare. Flytten till Trosa markerade en ny fas där nätverkande och relationsbyggande blev avgörande.

”Det var en ny satsning för oss,” berättar Christian. ”Vi fick möjligheten att delta i Nyföretagarcentrums mentorsprogram, vilket var ovärderligt för vår utveckling.”

Året därpå tilldelades Bravo Webbyrå titeln ”Årets Nyföretagare,” en framgång som stärkte deras självförtroende och gav erkännande åt deras hårda arbete. Fem år senare hade företaget femdubblat sin omsättning, en bedrift som de aldrig trodde var möjlig.

”Jag minns när vi först började, och vi sa att vi skulle dubbla vår omsättning när Christian gick med i företaget. Jag trodde aldrig att det skulle ske så snabbt. Men det tog bara tio månader, och nu har vi femdubblat den,” säger Emma.

I en film delar Emma och Christian med sig av värdefulla lärdomar från sin entreprenörsresa och ger tips till andra som funderar på att starta eget företag. Bravo Webbyrå är en berättelse om mod, kreativitet och framgång.

Läs mer HÄR.