Luleå Nu har NyföretagarCentrum Nord utsett årets uppstartsföretag. ”Med denna utmärkelse vill vi lyfta goda exempel och förebilder”, säger Camilla Sehlin, verksamhetsledare på NyföretagarCentrum Nord.

NyföretagarCentrum Nord utser varje år ett företag som blir årets uppstartsföretag. Pristagaren offentliggörs vid stora styrelsedagen som arrangeras av StyrelseAkademien Norr. I kriterierna för att vinna priset ingår bland att pristagaren äger ett nytt företag med goda framtidsutsikter samt att företagaren är modig och vågar satsa på nya saker. Nu har årets vinnare korats och det blev inga mindre än Robert Romanowski och Lars Gustavsson som driver Ren Assistans nord AB i Luleå.

– Med denna utmärkelse vill vi på NyföretagarCentrum lyfta goda exempel och förebilder bland länets företagare. Vi vill också visa att de finns många olika typer av entreprenörer, i en rad olika branscher, säger Camilla Sehlin, verksamhetsledare på NyföretagarCentrum Nord.

Nomineringen till vinsten lyder:

”När personkemin stämmer kan arbetsrelationen utvecklas till både vänskap och kompanjonskap. Med kunden i fokus, unika erfarenheter i bagaget och gemenskap som nyckelord har grundarna skapat det företag de själva skulle vilja anlita och/eller arbeta för.”