Reidun Holstad Johansson, Luleå Basket och Reidun Relations, har utsetts till Årets mentor Sverige.

Tidigare i höstas utsågs Reidun Holstad Johansson till Årets mentor starta i Norrbotten. Nu har hon utsetts till Årets mentor Sverige.

Reidun Holstad Johansson, Luleå Basket och Reidun Relations, har erfarenhet av att bygga affärsrelationer och att arbeta med kommunikation i säljande roller. Hennes adept har varit Frida Ekeström som driver Ekeström Consulting AB, som arbetar med projektledning inom industrin, regionala utvecklingsuppdrag och utbildning.

– Det är otroligt givande att vara mentor men också att vara en del i programmet. De människor man träffar och de relationer som inleds är givande och väldigt lärorikt och utvecklande också för mig som mentor, säger Reidun Holstad Johansson.

Det är Almi och Nyföretagarcentrum Nord som varje år utser två mentorer i Norrbotten i kategorierna Årets mentor växa och Årets mentor starta. I år blev det tidigare i höstas Reidun Holstad Johansson som utsågs i kategorin Årets mentor starta och Elisabeth Folkesdotter Pekkari som driver Framåt konsult AB, i kategorin Årets mentor växa.

– Våra mentorer är betydelsefulla och skapar förutsättningar på riktigt för våra nya företagare i Norrbotten. Det är med stolthet som vi tar del av att Reidun, så väl förtjänt, tar hem förstaplatsen i Årets mentor Sverige, säger Anna Engström, verksamhetschef vid Nyföretagarcentrum Nord.

Genom mentorprogrammet i Norrbotten får företagare under ett år tillgång till en mentor som bollplank för att utveckla företaget.

>> Läs mer här