PAJALA Josefin Karlberg blir ny affärsrådgivare för Nyföretagarcentrum Nord i Pajala.
Hon har i tio år varit egenföretagare som mental tränare, hälsovägledare och hållbarhetsinspiratör.

– Josefin Karlbergs breda erfarenhet som egen företagare, mental coach och affärsutvecklare är en perfekt mix för att stötta nya företagare att starta, driva och utveckla sina företag. Vi är jätteglada att få välkomna henne som vår nya affärsrådgivare i Pajala, säger Anna Engström, verksamhetschef för Nyföretagarcentrum Nord.

Som ett led i Pajala kommuns satsning på näringsliv och nyföretagande samarbetar kommunen och Nyföretagarcentrum för att stötta företagare under de första verksamhetsåren. Man samarbetar också om Aurora Network, som är ett affärsnätverk för nya och etablerade kvinnliga entreprenörer i östra Norrbotten och i Boden.

– Jag brinner för att utveckla hållbara människor och affärsidéer. Därför känns det extra roligt att få arbeta med blivande företagare och samarbetspartners i Pajala, säger Josefin Karlberg.

Josefin Karlberg efterträder Hans Mörtberg som går i pension.

Nyföretagarcentrum har verksamhet på åtta orter i Norrbotten. I samverkan med kommunerna och det lokala näringslivet erbjuds nya företagare kostnadsfri rådgivning, seminarier och nätverksträffar.

>> Läs mer här