Hem

Kontakta våra samarbetspartners

Nordea

Nordea är den största finanskoncernen i Norden och en av Europas största banker. Vi arbetar med entreprenörer på många olika sätt, från mentorskap och nätverkande till program för startupföretag och kurser i ekonomi. Syftet är att hjälpa dem att uppnå sina mål och förverkliga sina visioner. Genom att uppmuntra entreprenörskap kan vi också bidra till ekonomisk tillväxt. Som företagskund hos oss får du personlig service och råd om lösningar som passar just ditt företag. Och självklart får du våra bästa tjänster för att göra dina dagliga bankaffärer. Mer information om vårt företagserbjudande finner ni här

Kontakta oss
Rådgivning Online är ett sätt för dig som företagare att träffa oss på banken på flexibla tider. Du och din rådgivare delar skärm samtidigt som ni pratar i telefon, du kan därför ha ditt möte med oss var du än är. Boka din Rådgivning Online via din rådgivare eller via telefon hos Kundcenter Företag (Ring 0771-350 360)
Här kan du även se vilka kontor vi finns på.

Objektvision

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för lediga lokaler och kommersiella fastigheter. På Objektvision finns även företag till salu och mark. Hos oss samlas över 40.000 företagare varje vecka för att söka sin nästa etablering.

Se vilka objekt som finns lediga i ditt område här: www.objektvision.se

Besöksadress Stockholm:
Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm

 

Offerta

Offerta grundades med syfte att göra det lika enkelt för företag att hitta nya kunder som för kunder att hitta ett bra tjänsteföretag. Idag är Offerta Sveriges största marknadsplats för tjänster och förmedlar över 70 000 uppdrag årligen. Du som egen företagare kan enkelt hitta nya kunder som passar just din verksamhet – så att ditt företag kan växa snabbare!

Hitta nya kunder du också! Ta del av det unika erbjudandet här:
www.offerta.se/nyforetagarcentrum

Kontaktpersoner:
David Vasic, Vice Försäljningschef
0722-26 04 44
david.vasic@offerta.se

Gedeon Zewde, Key Account Manager
08-559 31 372
gedeon.zewde@offerta.se

Sidan uppdaterades 2019-09-04

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord