Bo Selerud, Årets Mentor 2019 för NyföretagarCentrum Sverige blev silvermedaljör i den internationella tävlingen Mentor Recognition Award. Utmärkelsen ges av YBI (Youth Buisness International) som är en global entreprenörsorganisation. https://www.youthbusiness.org/

  • Att få en mentor är det enskilt bästa stödet för en nyföretagare. I företagsstarten spelar en mentor med sin erfarenhet och sitt engagemang en avgörande roll för att snabbt utveckla företaget och nå lönsamhet, med andra ord – NyföretagarCentrum starkaste erbjudande! säger Birgit Båvner, verksamhetsansvarig för NyföretagarCentrum Östra Sörmland.  https://www.nyforetagarcentrum.se/nykoping/

8000 nyföretagare har sedan 2006 fått hjälp av NyföretagarCentrums Mentorprogram. Här ges tillgång till en erfaren ideell mentor som ett extra bollplank under ett år.

  • Som entreprenör möter du massor av utmaningar dagligen där våra mentorer bjuder på sin tid och sina nätverk, som är enormt värdefullt, säger Therese Käck, nationellt programansvarig Mentor Eget Företag, NyföretagarCentrum Sverige.
  • Återigen visar NyföretagarCentrums mentorprogram världsklass. Nu under Coronapandemin är stöttning av företag viktigare än någonsin och ännu mer behövs, säger Harry Goldman, VD för NyföretagarCentrum Sverige.

Conny Karlsson med företaget Livable Orb, har haft stöttning från Bo Selerud, grundare av Moistguard för att sätta rätta prioriteringar som skapar i sin tur skapar nya tillväxtmöjligheter.

  • Jag är glad och stolt av denna utmärkelse. Att vara en företagsmentor är en ynnest. Att dela med sig av sin företagserfarenhet är oerhört givande men lika mycket får man tillbaka. Det handlar om att få en person att växa som individ och företagare. Det är en oerhörd glädje i detta! avslutar Bo Selerud.     

>> Läs mer här