Hem

Bygg ditt varumärke själv.

– Ingen annan kan göra det åt dig.

 

Allt du gör och säger – varje dag, året runt – bygger varumärket. Antingen gör du det medvetet eller så sker det omedvetet. Vad väljer du?

Stora kurspaketet 5V 

  • Vill du hitta ditt unika, säljande budskap?
  • Vill du stå stadigt i presentationen av ditt företag?
  • Vill du bli vald före alla andra?

Ta metodiskt steg för steg i denna enkla, lekfulla workshop. Den är speciellt utvecklad för dig som vill bygga varumärket själv.

Efter 5 halvdagar har du roten till ditt varumärke 5V: 

  • Företagets vision som tar dig till dina drömmar.
  • Ditt unika, säljande budskap.
  • Din målgrupp och drömkund.
  • Företagets värderingar.

Och:

  • Du kommer att bottna i ditt varumärke och stå stadigt i presentationen av ditt företag.
  • Du kommer att få mer lust och kraft för att nå din vision.
  • Du kommer att bli mer framgångsrik som säljare, marknadsförare och företagare.

Denna workshop/webbkurs är en förlängning av Pia Andersons workshopsbok ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig” som lanserade på Bokmässan 2014.

Så här säger några som redan gått kursen:

Kristina Tilvemo, journalistik och strategisk kommunikation: Med fördjupning och klockrena analyser fick jag nya insikter hur jag nu ska ompositionera mitt företag. Samtidigt har utbildningen varit enormt inspirerande. Möjligeten att få gå loss på sitt eget företag har varit en ynnest som gett mängder av glädje och aha-upplevelser. 

Anders Ramsell, mångårig företagsledare och managementkonsult: Har jag någon gång sorterat ut och läst mina egna funderingar över vad det egentligen är jag håller på med? Är jag lika energirik som när jag startade företaget? Vart tog inspirationen, visionen och kreativitet vägen? Känner du igen dig i detta? I så fall kan du göra som jag. Låt dig bli inspirerad, stimulerad och sortera dina tankar till att nå den framgång du är värd och kanske behöver? Workshopen tar dig igenom den snårskog av tankar, idéer och funderingar som du har haft och har snurrande i ditt huvud. Visionen förtydligas, målen skärps upp och möjligheterna klarnar om vad du har, vad du kan få och vägen du behöver ta dit. 

Workshopens/kursens upplägg

Workshopen består av filmade föreläsningar, inspelade ljudfiler med förklarande bilder och punkter och massor av kreativa övningar.

Kreativitet och analys: Varje kapitel består av en kort föreläsning och efter det är det din tur att göra den kreativa övningen som följer. Dessa övningar är till för att locka fram den kunskap och erfarenhet du redan har. Låt övningarna vara lustfyllda och fyll på med så mycket innehåll du bara kan. Det betyder att du släpper loss tankarna, låter allt du tänker vara rätt. Du censurerar ingenting. Tankar som säger: ”Det går inte. Det kommer aldrig att fungera”, stoppar du undan tills vidare. Tänk fritt, tro att allt är möjligt och tillåt dig att ha riktigt roligt.

Slutsatser: Här kommer du att finslipa och analysera dina kreativa idéer för att sedan dra framgångsrika slutsatser.

Formulera och använd: Du formulerar dina slutsatser och har då svaren på dina 5V; vision, affärsidé och värderingar. Sen är det dags att använda detta i din presentation och marknadsföring av företaget.

Gå kursen när och var du vill

Vi uppskattar att kursen inklusive uppgifter tar 5 halvdagar att gå. Kursen innehåller både filmer, bilder, ljud, uppgifter och nedladdningsbara dokument. Du kan gå kursen via din dator, läsplatta eller mobil när det passar dig och där du har internetuppkoppling. Du har tillgång till kursen i 3 månader och loggar in så ofta du vill. Kör igång när du vill och bestäm själv din studietakt.

Om kursledaren

Pia Anderson är varumärkeskatalysator, författare och föreläsare. Under sina dryga 15 år som varumärkesstrateg och processledare för affärsutveckling i reklambranschen upptäckte Pia att strategiska dokument ofta blir för teoretiska och hamnar i bokhyllan. Därför har hon skrivit boken ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig” som bygger på Pias modell 5Vtill5P. Pia har vänt upp och ned på varumärkesbyggandet och skapat en modell som med enkla, roliga, och engagerande verktyg utvecklar både företaget och ledaren.

Så här köper du kursen

För att köpa kursen klickar du på ”Lägg till i varukorgen” och sedan ”Betala”. Du kan betala med Visakort, Mastercard eller med Klarna-faktura. Innan du genomför betalningen behöver du registrera dig med ditt namn, e-mail och det lösenord du vill använda för att logga in på kursen i framtiden. När du betalat engångskostnaden kommer du igång direkt och har sedan tillgång till kursen under 3 månader.

Frågor?

För tekniska frågor och support hör av dig till support@coursio.com.
För frågor och synpunkter som rör innehållet hör av dig till pia@piaandersson.se. Vill du veta mer kan du även titta in på www.piaanderson.se.

 

Sidan uppdaterades 2016-04-20

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord