Hem

Företagsvisionen som leder
dig till dina drömmar.

Allt du gör och säger – varje dag, året runt – bygger varumärket. Antingen gör du det medvetet eller så sker det omedvetet.

 

Vad väljer du?

Visionen är första delen i det stora kurspaketet 5V

 

  • Vill du hitta svaret på hur du vill ha det här i livet?
  • Vill du låta ditt företag ta dig till dina drömmar?
  • Vill du hitta visionen som attraherar både dig och din omvärld.

 

Som företagsägare har du förmånen och möjligheten att bestämma hur du vill ha det i ditt liv, ta metodiskt steg för steg i denna enkla, lekfulla workshop och börja redan idag. Den är speciellt utvecklad för dig som vill bygga varumärket själv.

Efter 1 dag har du svaret på:

 

  • Hur du vill ha det i ditt liv
  • Din företagsvision som kittlar dina sinnen
  • Du känner till grunderna hur du kan bygga varumärket medvetet med affärsplanen 5Vtill5P.

 

Den här webbkursen är första delen av det stora kurspaketet ”Bygg ditt varumärke själv med 5V”. Efter att du avslutat denna kurs kan du fortsätta med det stora kurspaketet. Eller om bara vill hitta ditt unika säljande budskap så går du kursen ”Affärsiden -säljande budskap”.

Gå kursen när och var du vill

Vi uppskattar att kursen inklusive uppgifter tar ca 1-2 dagar. Kursen innehåller både filmer, bilder, ljud och övningsuppgifter. Du kan gå kursen via din dator, läsplatta eller mobil när det passar dig och där du har internetuppkoppling. Du har tillgång till kursen i 4 veckor och loggar in så ofta du vill. Kör igång när du vill och bestäm själv din studietakt.

Om kursledaren

Pia Anderson är varumärkeskatalysator, författare och föreläsare. Under sina dryga 15 år som varumärkesstrateg och processledare för affärsutveckling i reklambranschen upptäckte Pia att strategiska dokument ofta blir för teoretiska och hamnar i bokhyllan. Därför har hon skrivit boken ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig” som bygger på Pias modell 5Vtill5P. Pia har vänt upp och ned på varumärkesbyggandet och skapat en modell som med enkla, roliga, och engagerande verktyg utvecklar både företaget och ledaren.

Så här köper du kursen

För att köpa kursen klickar du på ”Lägg till i varukorgen” och sedan ”Betala”. Du kan betala med Visakort, Mastercard eller med Klarna-faktura. Innan du genomför betalningen behöver du registrera dig med ditt namn, e-mail och det lösenord du vill använda för att logga in på kursen i framtiden. När du betalat engångskostnaden kommer du igång direkt och har sedan tillgång till kursen under 6 månader.

Om du vill kan du även komplettera med boken ”Bygg ditt varumärke själv. Ingen annan kan göra det åt dig.”

Frågor?

För tekniska frågor och support hör av dig till support@coursio.com.
För frågor och synpunkter som rör innehållet hör av dig till pia@piaandersson.se. Vill du veta mer gå in på www.piaanderson.se.

 

Sidan uppdaterades 2016-04-20

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord