Hem

Upptäck möjligheterna med Instagram

Sedan starten för sex år sedan har lyckats attrahera 700 miljoner användare i hela världen. Alltså, ett utmärkt tillfälle att hitta människor som är intresserade och söker just det du har att erbjuda. Och du behöver inte vara professionell fotograf för att lyckas nå ut med ditt budskap i det visuella mediet.

Av de 700 miljoner människor som använder Instagram gör 400 miljoner det dagligen. 80 procent av alla Instagramanvändare följer företagssidor. Av dem har tre fjärdedelar klickat sig vidare för att hitta mer information om företaget. Och vi svenskar är flitiga användare.

– På Instagram finns det någonting för alla. Användarna är intresserade av allt från sport och resor till riktigt specifika saker. Ur ett företagarperspektiv är därför Instagram ett bra forum för att nå ut med sitt budskap, säger Jen Ronan, Head of Small Business i Europa, Afrika och Mellanöstern.

Att komma igång med ett företagskonto är enkelt, det tar bara 30 sekunder att lägga upp. Det man måste ha i åtanke är att Instagram är en visuell mediekanal, du måste hitta ett..

Fortsätt läsa artikeln här

 

Sidan uppdaterades 2019-09-05

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord