I oktober startade Kroppshyddan Massage & hälsa sin verksamhet på Solgatan i Skoghalls centrum. Annika Axelsson, näringslivsansvarig och Solweig Gard, kommunalråd har hälsat på Isabella Hallgren, massör och företagare, för att välkomna henne till kommunen och önska henne lycka till med verksamheten.

Från administratör till massör

Isabelle Hallgren är Hammaröbo sedan tre år men kommer ursprungligen från Hunnebostrand på västkusten. Hon startade sin yrkesbana inom personal och administration men efter att ha jobbat några år inom branschen började hon fundera på en annan väg i livet. Det var när hon befann sig mellan två jobb 2019 som tankarna på att driva eget började ta fäste.

– Jag fick en magkänsla av att jag ville göra något annat och jag insåg under den här perioden att jag ville jobba mer med kroppen, berättar Isabelle.

Hon påbörjade en distanskurs som massör under tiden hon jobbade innan hon tog steget fullt ut och började studera på Molkoms Folkhögskola där hon utbildade sig till certifierad massör, personlig tränare och kostrådgivare.

– Det kändes nästan lite syndigt när jag tog det här steget eftersom jag redan hade en högskoleutbildning och en yrkeskarriär framför mig, förklarar hon när hon berättar om svårigheten och motståndet till att ta steget fullt ut till att driva eget.

Fördelen med att gå en Starta eget – kurs

Via en Starta eget – kurs i regi av Nyföretagarcentrum hamnade hon med likasinnade entreprenörer och kunde bolla idéer. De flesta bitarna började falla på plats och hon kände på riktigt att hennes dröm kunde bli verklighet.

– Jag rekommenderar alla som går i tankar på att starta eget att gå en sådan kurs, den hjälpte mig också inse att man möter motgångar oavsett vad du jobbar med och då hjälpte det mig att ta steget fullt ut.

Isabella vid massagebänken i sin nya lokal. 

Drömmen förverkligades alltså och i oktober startade hon upp sin verksamhet på Solgatan i Skoghalls centrum. Idag erbjuder hon massage två dagar i veckan men tanken är att på sikt utöka verksamheten till fyra dagar i veckan och även satsa på yoga och annan träning. Isabelle ser ljust på framtiden och sitt företagande och vi önskar henne ett stort lycka till!

Är du intresserad av vilka behandlingar som erbjuds hos Kroppshyddan Massage & hälsa?
Klicka här för att komma till facebooksidan.

>> Läs mer här