Hem

Vilka företagare ska hyllas lite extra i år?

Den 30 januari är det dags för årets företagsgala i Balders hage. 250 gäster är på plats och Smålänningen sänder live på webben med start 19.30.

Det finns många anledningar att ha en särskild gala för att hylla kommunens näringsliv. Det anser Per Faeltenborg från Handelsplats Älmhult, som är projektledare.

Jessica Persson är konferencier även vid årets företagsgala. Foto Hannah Lundqvist

– Detta är ju ett sätt att premiera företagare som gör ett bra jobb och kämpar hårt. Samtidigt är det ett sätt för näringslivet, politiker och tjänstemän att samlas och nätverka, säger han.

Årets företagare är ett pris som delats ut länge i kommunen, men för ett tio-tal år sedan tog man ett större grepp och gjorde en riktig galakväll med fler pristagare.

Sex priser ska delas ut under kvällen i Häradsbäck. Älmhults kommun delar ut priset Årets eldsjäl samt ett hedersomnämnande. Årets landsbygdspris delas ut av LRF, medan Nyföretagarcentrum delar ut priset till Årets nyföretagare

Växande Älmhult delar ut priset Årets utvecklingspris.

Handelsplats Älmhult delar ut priset Årets butikssäljare och Årets företagare utses av organisationen Företagarna.

Konferencier för kvällen är välkända nöjesprofilen och revyartisten Jessica Persson. Galan avslutas också i humorns tecken med stå-uppkomikern Robin Paulsson. Läs mer 

 

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord