Hem

Erbjudanden till dig från NyföretagarCentrum Sveriges partners!

 


Välkommen till Office Depot

Som nyföretagare hos NyföretagarCentrum har du fördelar till dina köp hos Office Depot:

✓ 5-25 procents rabatt på rabattberättigat katalogsortiment

✓ Nettoprislista på frekventa kontorsvaror

✓ Avtalade priser gäller både butiksinköp samt direktleverans

✓ Ordervärde över 500:- sker fraktfritt på lagerlagt sortiment

✓ 30 dagar netto, inga övriga fakturerings- eller expeditionsavgifter tillkommer

✓ En leverantör: Vi har allt från frimärken till alcogel

✓ Snabba leveranser: Du har ditt paket inom 1-3 vardagar

✓ Hållbart: Koordinerade inköp minskar belastningen på transporter och miljön

För att komma åt dina avtalade priser behöver du ett konto. Registrera dig här eller logga in om du redan har ett.

 

Office Depot är Sveriges största butikskedja för kontorsutrustning och förbrukningsmaterial. Det finns 41 butiker som sträcker sig från norr till söder och erbjuder över 18.000 produkter på deras hemsida. Målet är att erbjuda dig ett sortiment som täcker arbetsplatsens alla behov, till rätt pris och snabba leveranser.


Ta betalt med Swedbank Pay

Till våra erbjudanden

Vi har samlat allt du behöver för att ta betalt enkelt och säkert av dina kunder samt få pengarna överförda till ditt konto.
Oavsett om din försäljning sker online, i butik eller på restaurang har vi betalningslösningarna för dig.
Som medlem hos NyföretagarCentrum får du extra förmånliga priser på våra tjänster. Kontakta oss för ditt individuella pris.

 


Företagslån med NyföretagarCentrum

Upp till 10% rabatt på lånekostnaden för dig som har varit hos NyföretagarCentrum. Ansökan är inte bindande, och helt kostnadsfri.

Till erbjudandet >>

 


Kostnadsfri introduktionsutbildning om offentliga affärer

Visste du att det görs affärer med små ägarledda bolag på den offentliga marknaden för mer än 100 miljarder kr varje år! Dessa affärer är tillgängliga för alla bolag. Även för dig som är nystartad. PublicInsight har förenklat allt som har med den offentliga affären att göra. Vi hittar affärerna åt dig, hjälper dig att förstå hur det går till och hur du kan vinna affären. Börja din resa med vår kostnadsfria introduktionsutbildning.

Till introduktionsutbildningen >>

 


Telia hjälper dig med: jobbmobilen, webbhotellet,
Microsoft 365 och webbadressen

Klicka på bilden för att komma i kontakt med oss så berättar vi mer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gratis försäkring i 6 månad

 

Vad roligt att just du startar eget. Vi vet att det är mycket att tänka på så här i början innan du har kommit igång med verksamheten. NyföretagarCentrum Sverige har därför tillsammans med Söderberg & Partner tagit fram ett grundpaket som ger dig en bra grundtrygghet om något skulle hända. Att bli företagare innebär ett risktagande. Att stå utan försäkring om olyckan är framme kan innebära livslång ekonomiskt lidande.

Till erbjudandet>>


Snygga Nyhetsbrev

Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.
När du signar upp, som besökare till NyföretagarCentrum, så får man 500 kontakter som man kan skicka upp till 2500 mail till per månad kostnadsfritt.

Klicka på länken som går till erbjudandet 


Uppstartslån

Marginalen Bank har som första svenska bank fått en mikrogaranti från Europeiska Investeringsfonden (EIF) för att underlätta för mindre företag med upp till nio anställda att få lånefinansiering. Tack vare garantin från EIF lanseras nu ett unikt låneerbjudanden för småföretagare för lån upp till 250 000 kronor.

Läs mer om lånet>>


Halva priset för hela passionen

Halva priset för hela passionen När du startar företag är vi på Visma Spcs officiellt din största fanclub och du får stående ovationer! För att kicka igång så får du som precis startat eget företag halva priset första året när du väljer vårt ekonomisystem för bokföring och fakturering, Visma eEkonomi.

● Bokföring

● Fakturering

● Grymt cool app

● Självkörande företagskort

Läs mer om erbjudandet


50% rabatt på automatisk bokföring via din bank!

Enkelt bokförings- och faktureringsprogram där gratis bokföringsrådgivning och bankkoppling ingår. Enda programmet som skapar bokföring automatiskt från dina bankhändelser. Du slipper dubbelarbete och kan ta vara på det arbete du redan idag gör i din internetbank. Våra kunder sköter sin ekonomi enkelt själva och känner sig som proffs!

Tänk bokföring fast enkelt:

● Slipp manuell registrering

● Slipp debet & kredit

● Slipp avstämning mot bank

Du provar gratis innan köpbeslut och får 50% rabatt första året. Läs mer om erbjudandet


Gratis bokföring i sex månader!

I samarbete med NyföretagarCentrum erbjuder vi dig som nyligen startat företag våra smarta och smidiga program för bokföring och fakturering helt kostnadsfritt det första halvåret. För att del av erbjudandet klicka här.

Ta del av erbjudandet>>


Lätt att bokföra rätt – testa gratis i 30 dagar!

Med Björn Lundén Bokföring sköter du bokföringen på webben och i mobilen. I programmet finns allt du kan förvänta dig hos ett modernt bokföringsprogram och det passar för alla företagsformer.

Men bokföring handlar inte bara om programfunktioner, utan även om att ha koll på skatte- och redovisningsregler. Därför innehåller Björn Lundén Bokföring kunskapsstöd som gör det lätt att göra rätt.

Kom igång redan idag!

Bokerbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

Information om företagande finns i överflöd på nätet, men hur vet man att den är uppdaterad och korrekt? I våra böcker får du sann och relevant information skriven av experter som dagligen arbetar med att hjälpa företagare och deras rådgivare med frågor kring företagets administration, skatter, redovisning, mm. Dessutom får du tips och råd om hur du kan agera smart för att få ut mer av ditt företagande.

Du som är kund till NyföretagarCentrum får köpa följande titlar för 100 kr per styck (inkl.moms och fri frakt):

  • Enskild firma
  • Eget aktiebolag
  • Starta & driva företag
  • Start up and run a Business in Sweden

Mer information kring de aktuella boktitlarna och hur du beställer hittar du här!


Försäkring för nyföretagare med 10% rabatt

Svedea gillar småföretag eftersom dom är själva entreprenörer och förstår värdet av snabba beslut och smarta processer.
Som nyföretagare är det massor att tänka på som affärsplaner, marknadsplaner, försäljningsbudgetar, lokaler, rekryteringar, leasingavtal osv. I allt som måste göras finns risk att man missar något väldigt viktigt – företagsförsäkring. Som besökare till NyföretagarCentrum får du 10% rabatt första året på din skräddarsydda försäkring.

Kontakta oss och gör en intresseanmälan,


PRV är myndigheten för immaterialrätt och arbetar för att nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant ska stärka Sveriges tillväxt, innovationsförmåga och konkurrenskraft. I PRV:s uppdrag ingår att öka kunskapen om och förståelsen för värdet av immateriella tillgångar hos företag, offentliga aktörer och allmänhet. PRV handlägger patent-, design- och varumärkesansökningar, periodiska skrifter och har även uppdragsverksamhet, samt ansvarar för att öka kunskapen om upphovsrätt.

Ett bra första steg är att bli medveten om de immateriella tillgångar du har i ditt företag. Du får en bra första förståelse genom att göra vårt företagstest Genomlysningen.

PRVs hemsida hittar du mycket bra information om patent, design, varumärke, upphovsrätt, utgivningsbevis men även aktiviteter för att sprida kunskap och ge stöd till företagare.

Introduktion till PRV-skolan from PRV on Vimeo.

 


50% på första fakturan

”Frilans Finans är Sveriges största egenanställningsföretag, som gör det möjligt att fakturera utan eget företag.
Som egenanställd skapar du fakturorna för dina uppdrag på vår sajt och sedan tar vi hand om resten
– vi skickar fakturorna till kunderna, ansvarar för inkasso och sköter all redovisning till Skatteverket.
I normalfallet (dvs när det inte finns några betalningsanmärkningar) betalar vi ut din lön inom fem dagar
efter att fakturan skickats, dvs redan innan kunden betalt.

Att skapa konto går på tre minuter och är gratis. Avgiften om sex procent av fakturabeloppet dras vid varje faktureringstillfälle, inga andra kostnader tillkommer. I avgiften ingår ansvar-, liv- och olycksfallsförsäkring.
Dessutom har du fri tillgång till vårt stora och kunniga team på Klientstöd, som hjälper dig med alla typer av frågor via telefon, mejl och chatt.

Klicka här så får du även 50 procents rabatt på din första faktura.


 

Sidan uppdaterades 2023-11-06

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord