Hem

Erbjudanden till dig från NyföretagarCentrum Sveriges partners!

 


Välkommen till Office Depot

Som nyföretagare hos NyföretagarCentrum har du fördelar till dina köp hos Office Depot:

✓ 5-25 procents rabatt på rabattberättigat katalogsortiment

✓ Nettoprislista på frekventa kontorsvaror

✓ Avtalade priser gäller både butiksinköp samt direktleverans

✓ Ordervärde över 500:- sker fraktfritt på lagerlagt sortiment

✓ 30 dagar netto, inga övriga fakturerings- eller expeditionsavgifter tillkommer

✓ En leverantör: Vi har allt från frimärken till alcogel

✓ Snabba leveranser: Du har ditt paket inom 1-3 vardagar

✓ Hållbart: Koordinerade inköp minskar belastningen på transporter och miljön

För att komma åt dina avtalade priser behöver du ett konto. Registrera dig här eller logga in om du redan har ett.

 

Office Depot är Sveriges största butikskedja för kontorsutrustning och förbrukningsmaterial. Det finns 41 butiker som sträcker sig från norr till söder och erbjuder över 18.000 produkter på deras hemsida. Målet är att erbjuda dig ett sortiment som täcker arbetsplatsens alla behov, till rätt pris och snabba leveranser.


Ta betalt med Swedbank Pay

Till våra erbjudanden

Vi har samlat allt du behöver för att ta betalt enkelt och säkert av dina kunder samt få pengarna överförda till ditt konto.
Oavsett om din försäljning sker online, i butik eller på restaurang har vi betalningslösningarna för dig.
Som medlem hos NyföretagarCentrum får du extra förmånliga priser på våra tjänster. Kontakta oss för ditt individuella pris.

 


Företagslån med NyföretagarCentrum

Upp till 10% rabatt på lånekostnaden för dig som har varit hos NyföretagarCentrum. Ansökan är inte bindande, och helt kostnadsfri.

Till erbjudandet >>

 


Kostnadsfri introduktionsutbildning om offentliga affärer

Visste du att det görs affärer med små ägarledda bolag på den offentliga marknaden för mer än 100 miljarder kr varje år! Dessa affärer är tillgängliga för alla bolag. Även för dig som är nystartad. PublicInsight har förenklat allt som har med den offentliga affären att göra. Vi hittar affärerna åt dig, hjälper dig att förstå hur det går till och hur du kan vinna affären. Börja din resa med vår kostnadsfria introduktionsutbildning.

Till introduktionsutbildningen >>

 


Kliently – enklaste vägen till juridisk hjälp!

Hos Kliently får du som nyföretagare direktaccess till våra jurister. Få rabatt på videomöten, avtal och
 • 10% rabatt på alla videomöten i appen Kliently med rabattkoden NFCLAW2024.
 • 15% rabatt på alla avtal som skrivs tillsammans med jurist. Följ anvisningarna Klientlys hemsida och meddela juristen att du är medlem hos Nyföretagarcentrum för att ta del av rabatten.
 • Alltid fasta priser på samtliga avtal, oavsett om du väljer att skriva dem själv eller med jurist.
 • Få kontakt med jurist inom 24 timmar, 365 dagar om året. Klientlys jurister finns tillgängliga även på helger och röda dagar.
 • Prata med juristerna var du än befinner dig i världen. Appen funkar globalt så länge du har tillgång till wi-fi eller mobilnät.
 • Få juridisk hjälp på det språk du önskar. Klientlys jurister pratar tillsammans ett flertal olika språk.
 • Välj att anlita juristen för fortsatt hjälp.

Med promokoden NFCLAW2024 får du 10% rabatt på samtal med jurist via appen Kliently.

Kom igång redan idag!

 


Telia hjälper dig med: jobbmobilen, webbhotellet,
Microsoft 365 och webbadressen

Klicka på bilden för att komma i kontakt med oss så berättar vi mer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Gratis försäkring i 3 månad

 

Vad roligt att just du startar eget!

Vi vet att det är mycket att tänka på så här i början innan du har kommit igång med verksamheten. NyföretagarCentrum Sverige har därför tillsammans med Söderberg & Partners tagit fram ett grundpaket som ger dig en bra grundtrygghet om något skulle hända.

Att bli företagare innebär ett risktagande. Att stå utan försäkring om olyckan är framme kan innebära livslångt ekonomiskt lidande.

Du får de 3 första månaderna gratis!

Till erbjudandet>>

 


Snygga Nyhetsbrev

Gör dina besökare till lojala kunder med Get a Newsletter – den lättanvända tjänsten för nyhetsbrev.
När du signar upp, som besökare till NyföretagarCentrum, så får man 500 kontakter som man kan skicka upp till 2500 mail till per månad kostnadsfritt.

Klicka på länken som går till erbjudandet 


Uppstartslån

Marginalen Bank har som första svenska bank fått en mikrogaranti från Europeiska Investeringsfonden (EIF) för att underlätta för mindre företag med upp till nio anställda att få lånefinansiering. Tack vare garantin från EIF lanseras nu ett unikt låneerbjudanden för småföretagare för lån upp till 250 000 kronor.

Läs mer om lånet>>


Fixa företagslivet

Det ska vara enkelt att driva företag. Hårt arbete, javisst. Men aldrig krångligt. Smarta funktioner hjälper dig med allt från att bokföra och fakturera till att få ordning på inköp och kvitton. Det ger dig trygghet och kontroll. Prova kostnadsfritt i 6 månader och fixa företagslivet med Fortnox.

Ta del av erbjudandet>>

Starta företag med Fortnox

Gör det inte svårare än det behöver vara. Starta med ett färdigt aktiebolag hos Fortnox. Vi tar fram dokumenten som krävs och sköter kontakten med Bolagsverket. Du kan ansöka om bankkonto digitalt, samtidigt som du beställer ditt nya bolag. F-skatt och moms? Du kan få hjälp att registrera även det. Tryggt och enkelt, precis som det ska vara mitt i uppstarten.

Ta del av erbjudandet>>

 


Halva priset för hela passionen

Halva priset för hela passionen När du startar företag är vi på Visma Spcs officiellt din största fanclub och du får stående ovationer! För att kicka igång så får du som precis startat eget företag halva priset första året när du väljer vårt ekonomisystem för bokföring och fakturering, Visma eEkonomi.

● Bokföring

● Fakturering

● Grymt cool app

● Självkörande företagskort

Läs mer om erbjudandet


50% rabatt på automatisk bokföring via din bank!

Enkelt bokförings- och faktureringsprogram där gratis bokföringsrådgivning och bankkoppling ingår. Enda programmet som skapar bokföring automatiskt från dina bankhändelser. Du slipper dubbelarbete och kan ta vara på det arbete du redan idag gör i din internetbank. Våra kunder sköter sin ekonomi enkelt själva och känner sig som proffs!

Tänk bokföring fast enkelt:

● Slipp manuell registrering

● Slipp debet & kredit

● Slipp avstämning mot bank

Du provar gratis innan köpbeslut och får 50% rabatt första året. Läs mer om erbjudandet


Lätt att bokföra rätt – testa gratis i 30 dagar!

Med Björn Lundén Bokföring sköter du bokföringen på webben och i mobilen. I programmet finns allt du kan förvänta dig hos ett modernt bokföringsprogram och det passar för alla företagsformer.

Men bokföring handlar inte bara om programfunktioner, utan även om att ha koll på skatte- och redovisningsregler. Därför innehåller Björn Lundén Bokföring kunskapsstöd som gör det lätt att göra rätt.

Kom igång redan idag!

Bokerbjudande till dig som är kund hos NyföretagarCentrum

Information om företagande finns i överflöd på nätet, men hur vet man att den är uppdaterad och korrekt? I våra böcker får du sann och relevant information skriven av experter som dagligen arbetar med att hjälpa företagare och deras rådgivare med frågor kring företagets administration, skatter, redovisning, mm. Dessutom får du tips och råd om hur du kan agera smart för att få ut mer av ditt företagande.

Du som är kund till NyföretagarCentrum får köpa följande titlar för 100 kr per styck (inkl.moms och fri frakt):

 • Enskild firma
 • Eget aktiebolag
 • Starta & driva företag
 • Start up and run a Business in Sweden

Mer information kring de aktuella boktitlarna och hur du beställer hittar du här!


Försäkring för nyföretagare med 10% rabatt

Svedea gillar småföretag eftersom dom är själva entreprenörer och förstår värdet av snabba beslut och smarta processer.
Som nyföretagare är det massor att tänka på som affärsplaner, marknadsplaner, försäljningsbudgetar, lokaler, rekryteringar, leasingavtal osv. I allt som måste göras finns risk att man missar något väldigt viktigt – företagsförsäkring. Som besökare till NyföretagarCentrum får du 10% rabatt första året på din skräddarsydda försäkring.

Kontakta oss och gör en intresseanmälan,


PRV är myndigheten för immaterialrätt och arbetar för att nya idéer i teknikens och utvecklingens framkant ska stärka Sveriges tillväxt, innovationsförmåga och konkurrenskraft. I PRV:s uppdrag ingår att öka kunskapen om och förståelsen för värdet av immateriella tillgångar hos företag, offentliga aktörer och allmänhet. PRV handlägger patent-, design- och varumärkesansökningar, periodiska skrifter och har även uppdragsverksamhet, samt ansvarar för att öka kunskapen om upphovsrätt.

Ett bra första steg är att bli medveten om de immateriella tillgångar du har i ditt företag. Du får en bra första förståelse genom att göra vårt företagstest Genomlysningen.

PRVs hemsida hittar du mycket bra information om patent, design, varumärke, upphovsrätt, utgivningsbevis men även aktiviteter för att sprida kunskap och ge stöd till företagare.

Introduktion till PRV-skolan from PRV on Vimeo.


Större trygghet med hjälp av Unionen

Det är inte alla som känner till att Unionen också har ett medlemskap för egenföretagare. Vi hjälper dig att öka din personliga trygghet som företagare genom vårt försäkringserbjudande. Du kan också få rådgivning och möjlighet att använda våra affärsverktyg för att utveckla ditt företag.

Ta del av våra samlade råd till egenföretagare på unionen.se
Råd och stöd för egenföretagare | Unionen

 


Gör det du brinner för.
Låt din kassa sköta resten.

Med vår kassalösning får du allt du behöver för att kunna sköta din försäljning. Både mjukvara och hårdvara, kassasystem och betalningsalternativ. Den smarta kassan är enkel att anpassa och den sköter din bokföring automatiskt. Skulle något gå sönder kan du andas ut. Allt sparas i molnet.

En kassa anpassad efter dig. Inte tvärtom.

Vår kassalösning är skapad efter alla dina behov. Och några till. Scanna artiklar med din mobil- eller iPadkamera. Skicka digitala kvitton, skapa egna startsidor och kom åt systemet var du än befinner dig. Anpassa vad personalen har behörighet till och låt dem enkelt registrera sin tid. Ska vi fortsätta?

Att ta betalt borde inte kosta

Kortbetalningar, Swish eller Klarna – vår integrerade lösning accepterar alla betalningsalternativ på ett säkert sätt. Dessutom kan vi erbjuda marknadens lägsta transaktionsavgifter genom vårt samarbete med Swedbank Pay. Många bäckar små!

Ett komplett kassasystem för Nyföretagarcentrums kunder

Framtidssäkra din verksamhet genom att ta betalt och hantera din försäljning med ett och samma enkla, molnbaserade kassasystem.

Oavsett vilken typ av business du har så strävar Yabie alltid efter att ha lösningen för just dig.

  • Komplett kassasystem
  • Fullt integrerade betalningar som förenklar försäljningen
  • En av marknadens lägsta avgifter för kortbetalningar

>>Ta del av erbjudandet här! 

Sidan uppdaterades 2024-04-29

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord