Hem

Välkommen till NyföretagarCentrums
e-kurser!

Lär dig hur man startar eget och hur man utvecklar sitt företag. Med hjälp av våra kurser kan du lära dig allt från bokföring, ekonomi, marknadsföring och hur man jobbar med sociala medier. När du köpt en kurs får du tillgång till den direkt och du kan sedan gå dem var du vill och när du vill – det enda du behöver är internetuppkoppling och en dator, en surfplatta eller en smartphone.

E-kurserna är framtagna med hjälp av experter i vårt nätverk och distribueras med hjälp av vår partner inom E-learning Coursio. De förklarar de olika ämnena på ett enkelt och tydligt sätt och blandar text, bild, filmklipp och ljudklipp med konkreta övningar och exempel.

Bygg ditt varumärke själv 5V

Varje kapitel består av en kort föreläsning och kreativa övningar för att finslipa och analysera dina kreativa idéer för att sedan dra framgångsrika slutsatser.

PR-kurs: Lyckas med din PR

Genom det här kurspaketet kommer du att kunna jobba mer effektivt med PR för ditt företag. Du får här de grundläggande kunskaper som du behöver för att ta fram och vinkla nyheter för både sociala medier och traditionella kanaler.

Bokföring för alla del 2

Fortsättningskursen där du får ta del av resterande tre lektioner av vår bokföringskurs. I den här kursen lär du dig bland annat hur du hanterar momsen och bokför löner.

Starta eget företag

Har du en affärsidé men vet inte var att börja och hur att skriva en affärsplan, räkna på priset eller har du funderingar kring moms- och skatteregler? Då är denna kurs precis vad du behöver. En egen steg för steg guide i hur att komma igång med ditt företag som du kan lyssna på när och var du har tid.

Digital marknadsföring och försäljning

Försäljning är nyckel till alla framgångsrika företag. Vill du också lyckas med din försäljning och vill lära dig hur att samla information om kunderna, göra det enkelt för kunderna att köpa, anpassa dina annonser och texter på hemsidan så att både Google och kunderna känner igen sig? Dessutom ingår en steg-för-steg guide i hur att skapa Google AdWords kampanjer. Vänta inte utan köp din egen framgångsguide redan idag!

Skapa egen hemsida

Vill du skapa en egen hemsida inklusive en webbshop, utan någon större budget? Vill du ha en hemsida som både Google och dina kunder lätt kan förstå och navigera i? Då är denna kurs precis vad du behöver. Kursen innehåller både en guide i hur att skapa en hemsida i färdiga mallar utan krångel och hur du strategisk ska tänka kring utformingen av texterna och designen. Skapa din hemsida med bara några få klick! Kom igång redan idag!

Internationell handel

Köper eller säljer du till länder utanför Sverige och vill veta mer om lagar, regler, moms, tullavgifter, faktureringsregler, säkra betalningar mm? Denna kurs gör dig mer rustad att handla med andra länder och vi går även igenom hur du på bästa sätt skyddar ditt företag vid internationella affärer. Världen väntar på dig, köp din kurs redan idag!

Hållbarhetsarbete

Vill hur implementera hållbarhet i ditt företag men vet inte hur att komma igång och på vilket sätt du kan få hållbarhet att bli en naturlig del av ditt företag? Vår kurs är en enkel guide och en kunskapskälla inom de 17 Globala Målen och de tre aspekter inom hållbarhet: miljömässig, ekonomisk och socialhållbarhet. Dessa är viktiga aspekter för företag som vill vara konkurrenskraftiga inför framtiden. Ta tillfället i akt och gör skillnad du med! Köp din kurs redan idag.

Fotokurs för nyföretagare - Grundkurs

Vill du lära dig hur du tar bättre bilder till ditt företag? Det är bilderna som säljer dina produkter eller tjänster och just därför är det viktigt med säljande bilder till annonser för marknadsföring eller produktbilder till hemsidan. Kursen innehåller 25 moduler som är laddade med fotokunskap samt nyttiga fototips. Målet med kursen är att du ska ta kontroll över din systemkamera. Skriv in koden "Nystartad" så får du 200 sek i rabatt.

Juridok – juridiska dokument online

Det är viktigt att ha koll på juridiken redan från start. Med Juridok och deras smarta onlinetjänst kan du tryggt och enkelt skapa skräddarsydda juridiska dokument och avtal. Du som nyföretagare får dessutom ett extra förmånligt erbjudande.

Sidan uppdaterades 2022-07-14

×

Var god logga in först!

Användarnamn

Lösenord