Priset delades ut i samband med Nyföretagarcentrums temakväll i Helsingborgs konserthus under näringslivsdagen Hbg Talks.

Fieldly utvecklar och säljer ett digitalt verktyg, som förenklar projektledningen för byggföretag och hjälper dess anställda att hålla koll på materialkostnader, tid- och milrapportering och arbetsfördelning. Genom att använda modern teknik effektiviseras och säkras administrationen av byggföretagens projekt.

Nyligen fick bolaget även en genombrottsorder med Ramirentkoncernen, som ger en språngbräda till tio länder i Europa för Helsingborgsbolaget.

”Fieldly har i nära samverkan med marknadens och kundernas behov utvecklat en app som har potential att effektivisera byggföretag världen över. Med rätt tajming har de nått stort intresse hos kunderna. Verktyget kan på sikt även vara applicerbart på en mängd andra branscher”, skriver juryn i sin vinnarmotivering.

Fakta: Fieldly

Startade 2014 av Daniel Krusenstråhle och Sven Paulin som även är majoritetsägare i bolaget.
Beräknad omsättning på sex miljoner kronor vid kommande årsskiftet.
Kunder i Sverige, Danmark, Finland, Polen och Kanada. Ramirentaffären ger bolaget tillträde till ytterligare länder i Europa.
Planerar en större kapitalanskaffningsrunda, som förberedelse för Europaexpansion.

Se artikeln i sin helhet här