Vi behöver fler som startar företag, vi behöver fler entreprenörer, vi behöver framtidstro

Nu om någonsin behöver vi framtidstro, vi behöver se ljuset i tunneln, vi behöver kraft att ta oss igenom inflation, lågkonjunktur, stigande räntor, höga matpriser……och det kommer vi göra.

Det berömda uttrycket ”efter regn kommer solsken” kommer bli verklighet men det kommer ta lite tid och under den tiden ska vi använda vår kreativitet till att hitta det positiva som finns i vår omvärld. Vi ska vända deppigheten till möjligheter och där har vi bland annat alla fantastiska affärsidéer som finns därute men som inte riktigt vet hur ”drömmen om att starta eget” kan bli verklighet. Och inte minst modet att våga satsa, våga ge sig ut på okända vatten och ge grogrunden till det nya företaget.

Tänk på alla dessa framgångsrika entreprenörer vi har i vårt land och inte minst i Norrköping. Alla har börjat från noll, arbetat hårt och målmedvetet ”och plötsligt händer det”, efterfrågan ökar, man vågar anställa och 1+1 blir 3 blir och vips är man på väg uppåt till oanade höjder.

Nyföretagarcentrum finns för dig som har den där affärsidén men inte riktigt vet vart du ska ta vägen. Till oss kan du komma helt konfidentiellt, utan kostnad och bolla dina idéer. Du får stöd, vägledning och verktyg och kan gå ”starta eget” kurs, vara med på kunskapsseminarier och få en egen mentor på din företagsresa.

Vårt land och Norrköping behöver fler som startar företag, som vågar ta sin affärsidé från dröm till verklighet. Nya entreprenörer är vår framtid.

>> Läs mer här